Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Uskomattomat maalijuhlat – Bundesliigan suurseura sai näpeilleen

Junior Dina Ebimbe Frankfurtista.
AOP

Euroopan yhdessä suurimmista jalkapallosarjoista eli Saksan Bundesliigassa nähtiin melko kovat maalijuhlat. Helsingin Jalkapalloklubin kahdesti Euroopan Konferenssiliigassa kaatanut Frankfurt murskasi kotinurmellaan suurimman mestarisuosikin Bayern Munchenin.

Bundesliigassa seitsemännellä sijalla oleva Frankfurt otti todella makean voiton lauantaina. Frankfurt kaatoi kotistadionillaan moninkertaisen Saksan mestarin Bayern Munchenin selvin 5-1 -lukemin.

Voitto oli Frankfurtille ensimmäinen kuukauteen. Viimeisimmän voiton joukkue nappasi neljäs marraskuuta Union Berlinin vieraissa 3-0 -lukemin. Tämän jälkeen joukkue taipui kahdesti putkeen ja pelasi vieraissa tasapelin Werder Bremeniä vastaan.

Frankfurt sai otteluun räjähdysmäisen alun, sillä joukkue tykitti reiluun 30 minuuttiin kolme maalia. Egyptiläishyökkääjä Omar Marmoush aloitti maalinteon. Ranskalaishyökkääjä Junior Dina Ebimbe iski puolen tunnin pelin jälkeen illan ensimmäisen osumansa. Hetkeä ranskalaispelaajan jälkeen Ruotsin 19-vuotias Hugo Larsson sivalsi kauden toisen maalinsa.

Bayern nousi tauolle mentäessä kahden maalin päähän, kun Joshua Kimmich kavensi ottelun 44. peliminuutilla.

Toisen jakson alussa Frankfurt kaatoi kylmää vettä vieraiden niskaan heti viiden minuutin jälkeen, kun Ebimbe osui toistamiseen. Tunnin pelin jälkeen ottelulle lyötiin loppulukemat 5-1 saksalaishyökkääjä Ansgar Knauffin toimesta.

Frankfurt kohtaa ensi viikolla Konferenssiliigassa Aberdeenin vierasnurmella. Ottelussa ei ole panosta kummallakaan joukkueella. Bayern jatkaa kauttaan Manchester Unitedin vieraana tiistaina Mestarien liigassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga