Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Hurja väite! – Bayern München suunnittelee jättikaappausta FC Barcelonasta!

Ronald Araujo, FC Barcelona.
AOP

FC Barcelonan Ronald Araujo on hiljattain kantautuneiden tietojen mukaan Bayern Münchenin ostoslistalla. Araujon kerrotaan keskustelleen Bayern-manageri Thomas Tuchelin kanssa mahdollisen siirron yksityskohdista.

Ronald Araujo nousi FC Barcelonan edustusjoukkueeseen kolme vuotta sitten. Uruguaylainen on nostanut jatkuvasti profiiliaan kohoten yhdeksi Blaugranan tärkeimmistä puolustajista.

Monipuolinen Araujo nähdään yleensä keskuspuolustajan tontilla, mutta hän pystyy tarvittaessa pelaamaan myös oikeana laitapuolustajana. Tunnollisesti oman leiviskänsä hoitava Araujo on tätä nykyä yksi La Ligan parhaista yksi vastaan yksi -tilanteissa, eikä hän kaihda koviakaan otteita kentällä.

Araujo on vakuutellut useaan otteeseen olevansa tyytyväinen elämäänsä Kataloniassa, mutta tämä ei ole saanut hänen ympärillään vellovia siirtohuhuja laantumaan. Uruguaylaispakkia on linkitetty useampaan eri suuntaan, vaikka hänen viime vuonna allekirjoittamansa sopimus ulottuu vuoteen 2026 asti.

90min kertoo, että Bayern München on kiinnostunut hankkimaan Araujon riveihinsä. Saman lähteen mukaan pelaaja on jo keskustellut Thomas Tuchelin kanssa mahdollisesta siirrosta tammikuun aikana. Jos huhut pitävät paikkaansa, Barcalle tulee todella kova kiire löytää Araujolle mitat täyttävä korvaaja.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga