Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliiga suuryllättäjän huippuvire sai jatkoa! – Mestarisuosikki jälleen nollille

Aston Villan John McGinn.
AOP

Valioliigassa loppuvuonna hurjaan vireeseen äitynyt Aston Villa jatkoi pisteputkeaan huimalla kotivoitolla lauantaina. Aston Villa otti kotinurmellaan jo toisen jättimäisen voiton tähän viikkoon kaatamalla Arsenalin. Arsenalin lisäksi viime viikkoina Villa on onnistunut kaatamaan sekä Manchester Cityn, että Tottenhamin.

Espanjalaisvalmentaja Unai Emeryn luotsaama Aston Villa jatkoi Valioliigassa pisteputkensa jo viiden ottelun mittaiseksi. Aston Villa kukisti kotistadionillaan Mikel Artetan valmentaman Arsenalin 1-0 -lukemin avauspuoliajan maalilla.

Aston Villan sankariksi nousi skotlantilaiskeskikenttä John McGinn, joka ohitti seitsemännellä peliminuutilla Arsenalin maalilla jälleen pelanneen espanjalaismaalivahti David Rayan.

Ottelussa vierasjoukkue oli odotetusti läpi illan niskanpäällä halliten palloa yli 60 prosenttia peliajasta, mutta lukuisista yrityksistä huolimatta joukkue ei onnistunut tasoitusmaalia tekemään. Lähimpänä tasoitusta kävi saksalaishyökkääjä Kai Havertz toisen puoliajan lisäajalla, mutta maali hylättiin VAR-tuomion jälkeen käsivirheen vuoksi.

Arsenal jatkaa tappiosta huolimatta sarjassa toisena. Eroa on kärkipaikkaa pitävään Liverpooliin yksi piste. Aston Villalle koettu tappio päätti Arsenalin neljän ottelun mittaisen voittoputken Valioliigassa. Aiemmin tällä viikolla joukkue nousi toisella ajalla Lutonin vieraana tappioasemasta 4-3 -voittoon.

Aston Villalle voitto oli jo neljäs viiteen edelliseen kamppailuun. Vahvan marras-joulukuun myötä Emeryn valmentama joukkue on noussut Valioliigassa jo kolmanneksi ohi Manchester Cityn ja Tottenhamin. Eroa Arsenaliin on piste.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga