Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

“Pallottomana yksi sarjan huonoimmista” – ManU:n hyökkääjälle pyyhkeitä nöyryyttävän tappion jälkeen

Marcus Rashford, Manchester United
AOP

Manchester Unitedin nolo tappio Bournemouthia vastaan on herättänyt runsaasti jälkipyykkiä. Red Devilsin väreistä löytyi useita alisuorittajia, joista yksi oli varjojen mailla vaelteleva Marcus Rashford. Entinen United-hyökkääjä Mark Hughes lyttää englantilaispelaajan edesottamukset.

Kuten aiemmin uutisoimme, Manchester United sai tylyn palautuksen maan pinnalle, kun Bournemouth otti pisteet selkeän 3-0 voittonsa turvin. Edellisessä pelissään Chelsean kellistänyt ManU oli todella alavireinen ja joukkueesta on todella vaikea nostaa esiin onnistujia nähdynkaltaisen esityksen perusteella.

Omalla peliurallaan Unitedia edustanut Mark Hughes antoi oman arvionsa punaisten suorituksesta. Hughes kritisoi vahvasti etenkin Marcus Rashfordin edesottamuksia.

– En usko, että pelaajat menevät kentälle ilman, että he yrittäisivät tehdä parhaansa. Näyttää kuitenkin siltä, että Rashford on palannut jälleen toissakauden tilaan. Hän ei näytä onnelliselta. Hänellä on selkeästi ollut joitan pelikentän ulkopuolisia asioita, jotka ovat vaikuttaneet hänen esityksiinsä. Hänen tulisi kuitenkin keskittyä siihen rooliin, jota häneltä odotetaan Unitedissa.

– Rashford on uskomaton lahjakkuus ja yksi liigan parhaista pelaajista, kun hän pääsee haastamaan puolustajia. Pallottomana hän on kuitenkin luultavasti yksi sarjan huonoimmista. Hänen täytyy tehdä asialle jotain.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga