Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Newcastlen surkea vierasputki sai jatkoa: “Meidän täytyy jatkaa eteenpäin”

Eddie Howe, päävalmentaja, Newcastle United.
AOP

Newcastle United on ottanut tälläkin kaudella kovia päänahkoja, mutta joukkueen otteista on puuttunut tasaisuus. Eddie Howen miehistö koki kovan pettymyksen viikonloppuna, kun Tottenham Hotspur pyyhki Harakat nurmen pintaan tylyin 4-1 lukemin.

Tottenham Hotspur jyräsi kotonaan vakuuttavaan 4-1 voittoon Newcastle Unitedia vastaan. Newcastle on ollut tällä kaudella suurissa ongelmissa pelatessaan vieraskentällä, eikä pystynyt haastamaan Spursia kunnolla missään vaiheessa.

Magpiesin manageri Eddie Howe oli median haastateltavana ja sai vastailla kysymyksiin joukkueen huonosta vierasputkesta.

– On meidän vastuulla löytää vastaukset. Minulla ei ole mitään selityksiä, joten en aio keksiä sellaisia. Meidän täytyy jatkaa eteenpäin. Ottelut ratkeavat tärkeillä hetkillä, emmekä ole pystyneet hyödyntämään niitä parissa edellisessä pelissämme. Aiemmin onnistuimme siinä, Howe kertoi.

– Olemme olleet kuitenkin vahvoja kotona ja se on kaiken perusta. Emme halua antaa minkään vaikuttaa siihen.

Howe on luottanut pitkälti samoihin pelaajiin Newcastlen edellisissä otteluissa, vaikka tulokset ovat jääneet vaisuiksi.

Englantilainen puolusteli päätöstään seuraavasti:

– Jos teen muutoksia, teen niitä aina joukkueen etua ajatellen. Kaikki valitsemani pelaajat halusivat pelata ja olivat terveinä. Meillä ei ole kuitenkaan varaa enää yhteenkään loukkaantumiseen.

Lähde: Yahoo Sport UK

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga