Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Barcelona tavoittelee Argentiinan maajoukkuemiestä – Jatkuuko Spurs-tähden matka kohti La Ligaa?

Giovani Lo Celso, Tottenham Hotspur.
AOP

FC Barcelonan päävalmentaja Xavi Hernandez haluaa tiettävästi hankkia Giovani Lo Celson Tottenham Hotspurista. Argentiinalaispelaaja on jäänyt suhteellisen pienelle vastuulle Pohjois-Lontoossa ja hänen uskotaan olevan avoin maisemanvaihdokselle.

FC Barcelonan kausi ei ole sujunut suunnitelmien mukaan ja joukkue on valahtanut La Ligan neljännelle sijalle. Sunnuntaina tuli lisää lunta tupaan, kun joukkue kärsi kotikentällään nöyryyttävän 2-4 tappion Gironalle, joka nousi täyden pistepotin myötä takaisin sarjan piikkipaikalle.

Barcelonan pelaaminen oli läpi ottelun erittäin sekavaa, eikä punaista lankaa tuntunut millään löytyvän. Xavi Hernadez on tuskaillut keskikentän ryhmityksen kanssa läpi syyskauden ja tutut ongelmat olivat jälleen nähtävillä sunnuntaina. Barca-managerin uutisoidaan haluavan vahvistaa keskikaistaa uusilla pelaajilla, jonka myötä ovet saattavat käydä tammikuun aikana.

Uunituoreet raportit paljastavat, että Xavi on kiinnostunut Tottenham Hotspuria edustavasta Giovani Lo Celsosta ja haluaa tuoda tämän Kataloniaan ensi kuussa aukeavan siirtoikkunan puitteissa.

Argentiinan maajoukkueessa loistanut Lo Celso jäi alkukaudella Spursin nutussa pieneen rooliin, mutta viime viikkojen aikana vastuu on ollut lisääntymään päin. Vakituista paikkaa avauskokoonpanossa ei ole kuitenkaan todennäköisesti luvassa kevätkaudellakaan.

Lähde: Barca Blaugranes

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga