Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Chelsean keskikenttäpelaaja päätymässä kauppatavaraksi? – Blues kahden kovan nimen kintereillä

Conor Gallagher, Chelsea.
AOP

Conor Gallagher saattaa olla jättämässä Stamford Bridgen taakseen. Chelsean uutisoidaan olevan valmis laittamaan keskikenttäpelaajan kauppatavaraksi uusien hankintojen tieltä.

Mauricio Pochettino ei ole onnistunut kääntämään Chelsean kurssia muhkeasta budjetista ja kovista hankinnoista huolimatta. Länsilontoolaiset ovat pudonneet Valioliigan keskikastin joukkueeksi ja sinisillä tulee olemaan kevätkaudella täysi työ kuroa kärkiseurojen etumatkaa kiinni.

Chelsean uskotaan käyvän jälleen kauppaa tammikuun aikana ja ovet ovat todennäköisesti käymässä molempiin suuntiin.

Yhtenä mahdollisena lähtijänä pidetään Conor Gallagheria, joka on kuulunut tällä kaudella Chelsean säännölliseen avauskokoonpanoon. Miehelle ei kuitenkaan uskota löytyvän käyttöä tulevaisuudessa, sillä tuoreet lähteet kertovat, että seura on valmis päästämään hänet lähtemään uusien hankintojen tieltä.

BBC:n saamien tietojen mukaan Gallagherin kohtaloksi on koitumassa Chelsean toiveet hankkia joko Ivan Toney Brentfordista tai Victor Osimhen Napolista. Bluesilla riittäisi kassassa todennäköisesti täytettä ilman Gallagherin myyntiäkin, mutta pelaajavirran uskotaan käyvän molempiin suuntiin myös FIFA:n säännösten takia.

Gallagherin tulevaisuus on tässä vaiheessa täysi arvoitus, mutta ainakin Britteinsaarilla ottajia todennäköisesti riittäisi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset