Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Lähde: Arsenal ja Chelsea ruotsalaissensaation perässä – Vaihtuuko maisema tammikuussa?

Viktor Gyökeres, Sporting CP.
AOP

Arsenal ja Chelsea ovat tiettävästi kiinnostuneita sopimuksen tekemisestä Ruotsin maajoukkuehyökkääjän Viktor Gyökeresin kanssa.

Viktor Gyökeres siirtyi Sporting CP:hen 20 miljoonalla eurolla heinäkuussa. Hyökkääjä on ollut hyvässä vireessä mätettyään 15 maalia ja seitsemän maalisyöttöä kaikissa kilpailuissa.

Ruotsalainen on ollut yksi Portugalin liigan suurimmista sensaatioista, ja hänen esityksensä ovat herättäneet kahden Valioliigaseuran huomion. Uusimpien raporttien mukaan hyökkääjän hintalappu pyörii 32 miljoonan euron paikkeilla.

Arsenalilla ja Chelsealla on varmasti taloudelliset edellytykset maksaa hänestä kyseinen summa, ja nähtäväksi jää, päättävätkö ne testata Sportingin päättäväisyyttä tammikuussa.

Arsenal tarvitsee luotettavan viimeistelijän, joka pystyy tekemään tasaisesti tulosta. Gabriel Jesus on ollut Gunnersille arvokas pelaaja, mutta hän ei ole puhdasverinen maalintekijä. 25-vuotias Gyökeres saattaisi tuoda Arsenalin hyökkäykseen uuden ulottuvuuden.

Myös pelinsä kanssa pahemman kerran tuskailevalla Chelsealla olisi käyttöä Gyökeresin palveluksille. Nicolas Jackson on väläytellyt muutamaan otteeseen Bluesin hyökkäyksessä, mutta lisävahvistuksille on edelleen tarvetta.

Gyökeresin uskotaan haluavan testata itseään korkeimmalla mahdollisella tasolla, joten kaikki on mahdollista tammikuun aikana.

Lähde: CaughOffside

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut sarjat