Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Manchester United selkä seinää vasten: “Tiedämme, mitä meidän täytyy tehdä”

Erik ten Hag, päävalmentaja, Manchester United.
AOP

Manchester United on tänään pakkovoiton edessä Bayern Müncheniä vastaan, mikäli joukkue haluaa tavoitella paikkaa Mestarien liigan pudotuspeleissä. Englantilaisten manageri Erik ten Hag tietää, että kaiken pitää onnistua täydellisesti, jotta punaiset voivat taistella täydestä pistepotista.

Mestarien liigan lohkovaiheen päätöskierroksella pelataan useita mielenkiintoisia otteluita. Yksi tällainen nähdään Old Traffordilla, kun Manchester United ja Bayern München ottavat toisistaan mittaa.

Kamppailuun lähdetään selkeistä lähtökohdista, sillä Bayern on varmistanut lohkovoittonsa ja paikkansa kuudentoista parhaan joukossa. ManU:n jatkohaaveet ovat hatarat, sillä joukkueelle riittää ainoastaan täysi pistepotti, jonka lisäksi FC Kööpenhaminan ja Galatasarayn tulisi päätyä tasapeliin.

Unitedin manageri Erik ten Hag kertoi joukkueen tunnelmista ennen tiistain peliä.

– Tiedämme, mitä meidän täytyy tehdä. Meidän on voitettava. Haluamme pysyä Euroopassa, joten meidän on esitettävä parastamme ja pystymme siihen. Olemme, kuten kaikki näkevät, pelanneet viime aikoina melko epätasaisesti, mutta mukaan on mahtunut myös hyviä hetkiä.

– Suoritustasomme on toisinaan laskenut alemmas ja on meidän tehtävämme korjata tilanne. Olemme pelanneet parissa edellisessä pelissä ajoittain loistavaa jalkapalloa ja meidän on jälleen todistettava, että pystymme siihen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Mestarien liiga