Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Maurizio Sarri muistuttaa kylmistä tosiasioista: “Lazio on päässyt kahdesti tähän kilpailuvaiheeseen 2000-luvulla”

Maurizio Sarri, päävalmentaja, Lazio.
AOP

Lazio on varmistanut paikkansa Mestarien liigan pudotuspeleissä. Kyseessä on suhteellisen harvinainen saavutus, mutta päävalmentaja Maurizio Sarrin mukaan joukkueeseen kohdistuu tästä huolimatta liian suuret paineet.

Lazio kohtaa Mestarien liigan E-lohkon päätöskierroksella Atletico Madridin. Kummatkin joukkueet ovat varmistaneet paikkansa kilpailun seuraavalla kierroksella, mutta ottelun panoksena on lohkovoitto.

Espanjalaiset pitävät tällä hetkellä ykkössijaa hallussaan pisteen erolla Lazioon, joten ratkaisun avaimet ovat käsillä ennen viimeistä peliä.

Lazion manageri Maurizio Sarri oli median haastateltavana ennen Atletico-kamppailua. Kokenut manageri latasi suoran mielipiteensä joukkueensa ympärillä vallitsevasta ilmapiiristä.

– Teimme jo ihmeen pääsemällä 16 parhaan joukkoon. Muut joukkueet ovat selvästi toisella tasolla, mutta me pelaamme korttimme.

– Biancocelestin ympärillä vallitseva ilmapiiri on tuhoisa. Seuraan kohdistuu mahdottomia odotuksia, jotka aiheuttavat turhautumista. Ei minun tapauksessani, koska olen vanha ja osaan katsoa pidemmälle. Sen sijaan nuoret kamppailevat asian kanssa.

– Meillä on alla kaksi voittoa, yksi tasapeli ja se tuntuu hautajaisilta. He olisivat laukaisseet ilotulitteita kaupungin toisella puolilla. Lazio on päässyt kahdesti tähän kilpailuvaiheeseen 2000-luvulla. Olemme Euroopan 16 parhaan joukkueen joukossa.

Lähde: The Cult of Calcio

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga