Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Paul Scholes lyttää Unitedin strategian kesän siirtomarkkinoilla: “He tekivät pari isoa virhettä”

Paul Scholes
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Manchester Unitedin urakka Mestarien liigassa tuli nololla tavalla päätökseensä. Seuran paidassa omalla peliurallaan lähes kaiken mahdollisen voittanut Paul Scholes uskoo, että epäonnistunut taktiikka siirtomarkkinoilla on yksi Unitedin mahalaskun syistä.

Manchester United arvottiin Mestarien liigassa lohkoon, josta sen olisi pitänyt edetä jatkoon. Bayern München oli itse oikeutettu ennakkosuosikki, mutta FC Kööpenhamina tai Galatasaray eivät missään nimessä lukeudu Euroopan kärkikastin joukkueisiin.

Niin vain piskuisetkin vastustajat onnistuivat nousemaan Unitedin edelle jättäen punapaidat lohkon viimeiselle sijalle. Neljä kerättyä pistettä kuudesta ottelusta on Unitedin mittapuulla häpeällinen suoritus, joten Old Traffordilla on todellinen peiliin katsomisen paikka.

ManU:n paidassa pitkän uran tehnyt Paul Scholes uskoo, ettei Unitedin suosima strategia kesän siirtomarkkinoilla palvellut joukkueen etua.

– Mielestäni he tekivät kesällä pari isoa virhettä. Markkinoiden olisi pitänyt olla heidän kannaltaan helpot, Scholes tuumi Eurosportin mukaan.

– Ajatellaan vaikka Harry Kanea. Hän olisi luultavasti maksanut 100 miljoonaa puntaa, mutta hänet olisi pitänyt hankkia. Hän olisi tullut. Toinen on Declan Rice. Tällaiset pelaajat ovat todistaneet laatunsa sekä maa-, että seurajoukkueissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga