Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Manchester City joutui koville lohkovaiheen päätöskierroksella: UCL-debytantilta kaunis osuma!

Manchester City
Pixabay

Manchester City kukisti Belgradin Punaisen Tähden lukemin 3-2 Mestarien liigan alkulohkovaiheen viimeisellä kierroksella. Pep Guardiola hehkutti pelin jälkeen UCL-debyyttinsä tehneen Micah Hamiltonin otteita.

Hallitseva Mestarien liigan voittaja Manchester City joutui suhteellisen koville kilpailun lohkovaiheen viimeisessä pelissään. Kotonaan pelannut Belgradin Punainen Tähti ei antanut Citizensille tuumaakaan periksi ja nousi lisäajalla vielä maalin päähän.

Ottelun avausmaali näki päivänvalon 19. minuutilla, kun Mestarien liiga -debyyttinsä tehnyt Micah Hamilton onnistui. Erling Haalandia tuurannut Oscar Bobb lisäsi tunnin kohdalla vieraiden johtoa, mutta Belgrad ei suostunut luovuttamaan.

Hwang-In Beom vastasi joukkueen kavennuksesta ja isännillä oli paikkoja myös tasoitukseen. City siirtyi 85. minuutilla uudelleen kahden maalin karkumatkalle Kalvin Phillipsin rangaistuspotkun myötä. Aleksandar Katai vastasi kavennuksesta, mutta City otti lopulta maukkaan 2-3 vierasvoiton.

Englantilaisten manageri Pep Guardiola hehkutti etenkin avausmaalista vastanneen Hamiltonin otteita. 20-vuotias nuorukainen toimi vielä kuusi vuotta sitten Etihadilla pallopoikana.

– Mikä maali ja mikä peli. Hän (Hamilton) on harjoitellut hyvin ja näimme hänen taitonsa. Hän teki fantastisen osuman ja puolusti aggressiivisesti, Guardiola tuumi Cityn verkkosivuilla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga