Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Jatkaako Liverpool ManU:n surkeaa putkea Anfieldillä? – “Meidän täytyy osoittaa luonnetta”

Erik ten Hag
AOP

Manchester United on tänään hurjan haasteen edessä, kun joukkue matkaa Anfieldille Liverpoolin vieraaksi. Kipeästi pisteitä tarvitsevan Unitedin tehtävää hankaloittaa entisestään Bruno Fernandesin pelikielto.

Sunnuntain valioliigakierros huipentuu Liverpoolin ja Manchester Unitedin kohtaamiseen.

Yksi englantilaisen jalkapallon suurimmista otteluista on menettänyt viime vuosina arvoaan, sillä kilpailuasetelma ei ole ollut ennallaan. Liverpool on ollut viimeisissä kohtaamisissa selkeästi niskan päällä. Kaksi edellisestä Anfieldillä pelattua ottelua ovat päättyneet isäntien hyväksi 4-0 ja 7-0 lukemin.

ManU pyrkii välttämään tänään vastaavan katastrofin syntymisen, mutta joutuu otteluun ilman kapteeniaan Bruno Fernandesia. Unitedin manageri Erik ten Hag valaa vaikeista lähtökohdista huolimatta uskoa omiinsa.

– Meidän täytyy osoittaa luonnetta. Tiedämme, että tämä on vaikea paikka, mutta meidän on uskottava itseemme ja luotettava kykyihimme. Samaan aikaan tämä on hieno tilaisuus pelaajille.

– Meidän on yllettävä parhaimpaamme, mutta jos teemme kaiken voitavamme, meille tarjoutuu paikkoja. Lopulta kyse on siitä, kuinka hyvin pystymme hyödyntämään tilaisuutemme.

Liverpool on kirjoitushetkellä sarjan kärkipaikalla 37 pisteessä. ManU on seitsemäntenä kerättyään 10 pistettä vähemmän.

Lähde: Manchester Evening News

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga