Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Van Dijkin kommenteille täystyrmäys: “Hänen ylimielisyytensä kostautui”

Roy Keane
AOP

Sunnuntaina pelattu huippuottelu Liverpoolin ja Manchester Unitedin välillä päättyi maalittomaan tasapeliin. Redsin puolustaja Virgil van Dijk laukoi pelin jälkeen kommentteja, joihin United-legenda Roy Keane antaa nyt oman vastineensa.

Liverpool sai sunnuntaina vieraakseen Manchester Unitedin. Anfieldillä pelatussa ottelussa oli vain yksi ennakkosuosikki, mutta vahvassa vireessä tällä kaudella ollut Liverpool ei kyennyt hyödyntämään tilaisuuksiaan.

Pool-toppari Virgil van Dijk oli pelin jälkeen sitä mieltä, että vain toinen kentällä olleista joukkueista yritti voittaa. Puolustuskannalla olleen Unitedin seuralegendoihin kuuluva Roy Keane ei varsinaisesti allekirjoittanut van Dijkin väitteitä.

– Hän (van Dijk) tarvitsee pienimuotoisen muistutuksen. He ovat voittaneet yhden mestaruuden noin 30 vuoden aikana, Keane kommentoi 90minin mukaan.

– Hän sanoi, että vain yksi joukkue halusi voittaa ja ettei United ansainnut pistettä. Man Utd on vaikeassa tilanteessa, aivan kuten Liverpool on ollut useana vuonna. Hänen ylimielisyytensä kostautui.

– Olen itse tullut tänne (Anfieldille) monta kertaa aikana, jolloin Liverpool oli tyytyväinen tasapeliin. United ei ole hyvässä tilanteessa, mutta kenenkään ei pitäisi laukoa näin epäkunnioittavia kommentteja.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga