Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Legenda palaamassa Saksan maajoukkueeseen? – “Saatan soittaa hänelle”

Toni Kroos
AOP

Toni Kroos on näyttänyt tälläkin kaudella arvonsa Real Madridille. Saksan maajoukkueen päävalmentaja Julian Nagelsmann vihjailee konkarin paluulla Die Mannschaftin paitaan.

Real Madridin keskikentälle riittää toden teolla tunkua. Los Blancosin managerilla Carlo Ancelottilla on valittavanaan muun muassa sellaisia pelaajia, kuten Jude Bellingham, Federico Valverde ja Eduardo Camavinga.

Tämän myötä kokeneempien pelaajien, etunenässä Toni Kroosin ja Luka Modricin vastuu on kutistunut selkeästi aiempaan nähden.

Kumpikin veteraaneista on kuitenkin todistanut laatunsa aina kentälle päästyään ja etenkin Kroos on ollut suorastaan loistava.

Saksalaisen jalka ei nouse enää samalla tavalla kuin ennen, mutta hänen pelisilmänsä on edelleen kohdillaan.

Kroos vetäytyi muutama vuosi sitten maajoukkueesta, mutta Saksan päävalmentaja Julian Nagelsmann pitää tämän paluuta täysin mahdollisena.

– Jos hän (Kroos) jatkaa parhaalla tasollaan pelaamista, saatan soittaa hänelle, Nagelsmann tuumii Football Espanan mukaan.

– Se on erittäin mielenkiintoinen ajatus. Minun täytyy ajatella kaikkia pelaajia, joilla on Saksan passi. Mielestäni se on velvollisuuteni.

– Olen keskustellut paljon Tonin kanssa, jopa ennen valmennusuraani, sillä pidän häntä poikkeuksellisena ihmisenä ja pelaajana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga