Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähde: FC Barcelona valmis käymään kauppaa useilla avainpelaajillaan

FC Barcelona
Pexels

FC Barcelona on tuoreiden uutisten mukaan valmis kuuntelemaan tarjouksia kaikista pelaajistaan. Kaikkein todennäköisimpinä lähtijöinä pidetään Robert Lewandowskia, Jules Koundea ja Andreas Christenseniä.

FC Barcelonan uskotaan käyvän ahkerasti kauppaa tammikuun aikana. Joukkue koki hiljattain valtavan takaiskun, kun keskikentän moottori Gavi loukkaantui vakavasti. Nuorukaisen uskotaan pystyvän palamaan pelikentille aikaisintaan ensi kesänä, joten korvaajille hankinnoille on käyttöä.

Barcan presidentti Joan Laporta myönsi hiljattain, että Kataloniassa etsitään uutta keskikenttäpelaajaa. Korkean profiilin hankintojen tekeminen on kuitenkin osoittautumassa haastavaksi, sillä Barca kamppailee edelleen taloudellisten ongelmien kanssa.

Näin ollen on hyvin mahdollista, että useampi joukkueen pelaajista päätyy kauppatavaraksi jo tammikuun aikana.

Robert Lewandowski, joka ei ole ollut enää takavuosien veroisessa iskussa, on herättänyt kiinnostusta Saudi-Arabiassa. Jules Kounden uskotaan olevan lähtökuopissa, kuten myös topparin tontilla luutivan Andreas Christensenin.

Etenkin Kounden lähdöllä on spekuloitu runsaasti, sillä miehen esitykset ovat jättäneet paikoitellen todella paljon toivomisen varaa. Valtavilla odotuksilla Sevillasta hankitusta ranskalaisesta saattaisi irrota myös kohtuullinen siirtokorvaus. Miehen markkina-arvo on Transfermarktin mukaan 60 miljoonaa euroa.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga