Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Arvosteltu Chelsea-kärki myöntää: “Minun olisi pitänyt tehdä enemmän maaleja”

Chelsea
Pixabay

Nicolas Jackson on joutunut voimakkaan kritiikin kohteeksi siirryttyään Chelseaan. Senegalilainen, joka on onnistunut toistaiseksi tekemään 7 maalia Valioliigassa, on tuhlannut useita tekopaikkoja.

Chelsea pelaa erittäin vaikeaa kautta, eikä pistepussi ole täyttynyt toivotulla tavalla. Viikonloppuna Blues palasi kuitenkin voittojen tielle, kun Sheffield United kukistui 2-0 lukemin.

Jälkimmäisestä osumasta vastannut Nicolas Jackson on joutunut tällä kaudella voimakkaan kritiikin kohteeksi. Jackson on hukannut useita laadukkaita maalintekopaikkoja, jonka myötä hän on saanut kuunnella voimakastakin kritiikkiä.

– Se ei ole jotain, mitä tavoittelen, mutta olen onnellinen, vaikka kaikki puhuvatkin minusta kuraa. Olen hyvin onnellinen, enkä välitä siitä, mitä minusta puhutaan. Äänessä ovat ihmiset, jotka eivät ymmärrä jalkapallosta mitään, Jackson totesi talkSPORTIN mukaan.

– Haluan pelata mahdollisimman paljon ja tehdä maaleja tälle joukkueelle. Minun olisi pitänyt tehdä enemmän maaleja, sillä olen hukannut joitakin paikkoja. Valioliiga on erilainen kuin La Liga, josta siirryin. Yritän sopeutua parhaani mukaan. Se ei ole kuitenkaan mikään tekosyy. Jatkan kovan työn tekemistä ja kuuntelen valmentajan neuvoja, jotta voin kehittyä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga