Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Nämä valioliigatähdet jättivät José Mourinhon Chelsean: “He eivät halunneet odottaa”

José Mourinho
AOP

Chelsea on päästänyt kuluneina vuosina näpeistään useita maailmanluokan tähtiä. Muun muassa Mohamed Salah ja Kevin de Bruyne kuuluivat aikoinaan Bluesin vahvuuteen, mutta lähtivät suuremman vastuun perässä muualle.

Harva muistaa, että Liverpoolia edustava Mohamed Salah ja Manchester Cityn pitkäaikainen palvelija Kevin De Bruyne olivat aikoinaan Chelsean palkkalistoilla. Kummankaan supertähden ura ei lähtenyt Länsi-Lontoossa lentoon, joten he päättivät siirtyä kohti uusia haasteita.

Chelsea on saanut paljon kritiikkiä osakseen, sillä molemmat miehet ovat siirtojensa jälkeen nousseet maailman parhaimmistoon omilla pelipaikoillaan. Bluesia takavuosina valmentanut José Mourinho kuitenkin puolustaa seuran päätöstä päästää Salah ja De Bruyne lähtemään.

– Totuus on se, että he lähtivät, koska he halusivat lähteä ja koska he eivät halunneet odottaa. Aika on näyttänyt, että heidän päätöksensä ovat osoittautuneet oikeiksi, sillä he ovat pystyneet rakentamaan menestyksekkäät urat, Mourinho tuumi talkSPORTIN mukaan.

– Joskus on kuitenkin niin, etteivät nuoret pelaajat halua odottaa oikeaa tilaisuutta, eikä heillä ole riittävästi kärsivällisyyttä. Toisinaan ura voi kääntyä laskuun tällaisten päätösten seurauksena.

 

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga