Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ligue 1

Liverpoolille märkä rätti? – PSG lähellä jättimäistä kiinnitystä!

Lucas Beraldo, Sao Paulo.
AOP

São Pauloa edustavaa Lucas Beraldoa on linkitetty ahkerasti Liverpooliin. Merseysidella kaivataan toden teolla uutta keskuspuolustajaa, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, että punapaidat ovat häviämässä kilpajuoksun Beraldon allekirjoituksesta.

Liverpool pelaa vahvaa kautta ja majailee sarjan toisella sijalla pisteen Arsenalia perässä. Redsin kokonaisvaltainen pelaaminen on toiminut mallikkaasti ja tällä hetkellä joukkueesta on vaikea löytää heikkoja lenkkejä.

Yhdeksi ongelma-alueeksi saattaa kuitenkin kehkeytyä puolustus. Liverpool koki hiljattain massiivisen vastoinkäymisen, kun avauskokoonpanon vakionimi Joel Matip loukkaantui. Virgil van Dijkin rinnalle puolustuksen sydämessä urakoineen Matipin vamma on vakava ja edessä on pitkä kuntoutus.

Näin ollen Pool on kääntänyt katseensa kohti siirtomarkkinoita tuodakseen lisää leveyttä joukkueeseen. Yhtenä mahdollisena vaihtoehtona on pidetty Brasilian liigan São Paulossa pelaavaa Lucas Beraldoa.

Lahjakas nuorukainen on nostanut profiiliaan jatkuvasti ja hänen seurasiirrollaan on spekuloitu runsaasti. Liverpool on kuitenkin viimeisten tietojen valossa joutumassa pettymään, sillä TEAMtalk kertoo, että brasilialainen on lähellä sopimusta Paris Saint-Germainin kanssa. São Paulo pyytää raportoidusti pelaajastaan noin 25 miljoonan euron siirtokorvausta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ligue 1