Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Aston Villa jatkoi huimaa putkeaan: “Meidän täytyy jatkaa samalla tavalla”

Unai Emery
AOP

Aston Villa joutui todella koville Valioliigan sunnuntain ottelussa Brentfordia vastaan. Unai Emeryn miehistö nousi kuitenkin lopulta yhden maalin tappioasemasta arvokkaaseen 2-1 voittoon.

Thomas Frankin luotsaama Brentford pystyi laittamaan Aston Villan todella ahtaalle kotistadionillaan. Raitapaitainen kotijoukkue oli avausjaksolla vahvasti pelin päällä ja siirtyi tauolle 1-0 johdossa Keane Lewis-Potterin osumalla.

Villa tuli kuitenkin väkisin rinnalle ja ohi toisella puoliajalla Alex Morenon sekä entistä seuraansa vastaan pelanneen Ollie Watkinsin toimesta.

Villan manageri Unai Emery oli syystäkin tyytyväinen suojattiensa esitykseen vaikean alun jälkeen. Voitto oli birmingamilaisille viides kuudesta edellisestä ottelusta.

– Haluan meidän jatkavan samalla tavalla. Silloin, kun hävisimme Nottinham Forestille, yritimme lähettää samanlaista viestiä. Kun pelasimme Bournemouthia vastaan, tasapeli oli kelvollinen tulos, mutta se ei tyydyttänyt meitä täysin. Nyt voitimme ja olemme tyytyväisiä kolmeen pisteeseen, Emery kertoi Villan verkkosivuilla.

– Meidän täytyy jatkaa matkaa, sillä perjantaina kohtaamme Sheffieldin kotona ja se on uusi haaste. Meidän on esiinnyttävä tasaisesti kaikkien 38 ottelun ajan. Meillä on kaksi peliä pelaamatta ennen kauden puoliväliä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga