Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Manchester City aloittaa seurajoukkueiden MM-turnauksensa: “Mahtavaa päästä osallistumaan”

Pep Guardiola, päävalmentaja, Manchester City.
AOP

Pep Guardiola kertoo, että Manchester Citylle on suuri kunnia päästä osallistumaan seurajoukkueiden maailmanmestaruuskisoihin. Guardiolan suojatit aloittavan oman kisaurakkansa tiistaina.

Viime kauden päätteeksi historiallista triplamestaruutta juhlinut Manchester City hukkasi lauantaina kahden maalin johtonsa Crystal Palacea vastaan. Pep Guardiolan miehistö on pelannut tällä kaudella aavistuksen ailahtelevasti, mutta joukkue on silti hyvissä asemissa tärkeimmissä kilpailuissa.

Voitettuaan viime kauden päätteeksi Mestarien liigan, City osallistuu seurajoukkueiden maailmanmestaruusturnaukseen. Sinipaidat aloittavat kilpailun suoraan välierävaiheesta ja joukkue kohtaa tiistaina japanilaisen Urawa Redsin.

Vaikka Saudi-Arabiaan matkustaminen ei luonnollisesti käy käden käänteessä, Guardiola vakuuttaa, ettei joukkue tunne stressiä osallistumisesta.

– Mestarien liigan voiton jälkeen on mahtavaa päästä osallistumaan. Olen erittäin mielissäni, että meille tarjoutuu mahdollisuus liittyä mukaan ja yrittää voittaa. Aikataulu on, mikä se on ja tulokset ovat, mitä ne ovat, joten meidän täytyy vain hyväksyä tosiasiat.

City ei ole saanut viime viikkoina toivomiaan tuloksia, sillä kuudesta edellisestä valioliigaottelustaan joukkue on pystynyt voittamaan vain yhden. Citizens on 17 pelatun ottelun jälkeen sarjan neljännellä sijalla.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat