Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Barca vai Madrid? – Huippulupaavalla brassitähdellä selkeät suunnitelmat

Andre, Fluminense.
AOP

Fluminensea edustava Andre on ollut koko vuoden ajan useamman Euroopan suurseuran tutkassa. Nuorukaista on linkitetty etenkin Barcelonaan ja Real Madridiin. Pelaaja kertoo nyt suosikkinsa näiden kahden seuran väliltä.

Fluminensen paidassa Copa Libertadoresin mestaruutta juhlinut Andre, 22, on todennäköisesti matkalla kohti uusia haasteita. Yhtenä koko Etelä-Amerikan suurimmista lupauksista pidetyn brasilialaisen uran uskotaan jatkuvan ensi kaudella Euroopassa. Miestä linkitettiin jo kesällä vahvasti Liverpooliin, mutta tuolloin kaupat jäivät kuitenkin syntymättä.

Andre, joka on tällä hetkellä Fluminensen mukana seurajoukkueiden MM-turnauksessa, kertoo nyt mielipiteensä kahteen häneen yhdistetystä seurasta.

– Barca vai Madrid? Kyseessä on kaksi mahtavaa seuraa, mutta minä valitsisin Barcan, Andre totesi Barca Universalin mukaan.

Barcelona teki aiemmin jo merkittävän hankinnan, kun niin ikään Brasilian liigassa päättyneellä kaudella pelannut Vitor Roque on siirtymässä Xavi Hernandezin alaisuuteen. Andren hankintaa voitaisiin pitää niin ikään onnistuneena kaupantekona, mutta runsaan kiinnostuksen takia, se tuskin tulee onnistumaan kädenkäänteessä.

Fluminensen tähtipelaaja on murtautunut myös Brasilian maajoukkueeseen, ja vyölle on toistaiseksi kertynyt neljä A-maaottelua. Andren markkina-arvo pyörii 25 miljoonan euron tietämillä, mutta se tulee nousemaan kohisten, jos otteet jatkuvat nähdyn kaltaisina.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga