Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Lähde: Juventus Pep Guardiolan koirankoppiin joutuneen englantilaisen kintereillä

Kalvin Phillips
AOP

Juventus on raportoidusti Manchester Cityä edustavan Kalvin Phillipsin kintereillä. Seurojen kerrotaan aloittaneen neuvottelut englantilaisen pelioikeuksista.

Leeds Unitedissa aikoinaan huimia otteita esittäneen Kalvin Phillipsin ura Manchester Cityssä on jäämässä lyhyeksi. Korkealla siirtosummalla Etihadille saapuneelle Phillipsille ei yksinkertaisesti löydy käyttöä taivaansinisten miehistössä ja hänen lähtöään pidetään vain ajan kysymyksenä.

Englannin maajoukkueen vakionimiin kuuluvan Phillipsin kintereillä on ollut tiettävästi muutama valioliigaseura, kuten Newcastle ja Manchester United, mutta tuoreiden raporttien mukaan miehen pelit ovat mahdollisesti jatkumassa Britteinsaarten ulkopuolella.

Juventuksen kerrotaan olevan kiinnostunut tarjoamaan Phillipsille sopimusta ja pelaajan huhutaan olevan myöntyväinen mahdollisen siirron suhteen.

Juventus suunnittelee tiettävästi lainasopimusta, johon kuuluisi vapaaehtoinen osto-optio. City haluaa puolestaan tehdä osto-optiosta pakollisen. Tällä hetkellä merkittävää edistystä ei ole tapahtunut, mutta seurojen väliset neuvottelut ovat täydessä käynnissä.

Phillipsin kannalta maisemanvaihdos saattaisi olla oikea ratkaisu, sillä hänen asemansa ei uskota muuttuvan Pep Guardiolan alaisuudessa. Säännöllinen peliaika on todennäköisesti välttämättömyys, jos mies haluaa leimata kisapassinsa ensi kesänä Saksassa pelattaviin EM-kisoihin.

Lähde: Substack

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A