Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Belgian maajoukkueessa kuohuu: “Olen varma, että tietyt pelaajat värittivät asioita…”

Thibaut Courtois
AOP

Belgian maajoukkueen monivuotinen ykkösvahti Thibaut Courtois laukoi hiljattain median mukaan kovaa tekstiä kanssapelaajistaan. Courtois ei kuulemma ollut kiinnostunut pelaamaan sarjatasoa alemmas pudonneiden maajoukkuepelaajien kanssa.

Belgia kyykkäsi karulla tavalla viime vuonna pelatuissa MM-kisoissa. Tämän jälkeen useampi joukkueen pitkäaikaisista tähdistä ilmoitti maajoukkueuransa päättymisestä. Myös päävalmentajana Qatarin turnauksessa toiminut Roberto Martinez lähti kohti uusia haasteita.

Belgian ympärillä on riittänyt useita kohuja, ja yksi tällainen syntyi syksyllä, kun Thibaut Courtoisin antama haastattelu nostatti kulmakarvoja.

Tällä hetkellä loukkaantuneena oleva Real Madrid-kassari sivalsi raportoidusti Leicesterin belgialaispelaajia, jotka putosivat Kettujen mukana sarjatasoa alemmas. Courtois ottaa kantaa tilanteeseen ja väittää tulleensa väärinymmärretyksi.

– En ole sanonut tuollaista. Olen vakuuttunut siitä, että tietyt pelaajat myös värittivät asioita medialle.

– Se vahvisti sitä, miltä minusta tuntui ja mitä harvat muut tiesivät. En ole koskaan sanonut, että pelaajat eivät ole riittävän hyviä.

– Olen tuntenut Castagnen (Timothy), Tielemansin (Youri) ja Praetin (Dennis) kaltaiset kaverit pitkään. He pelasivat kanssamme Venäjän MM-kisoissa.

– Sanon kuitenkin tämän. Jos joukkueessa on pelaajia, jotka ovat vuoden aikana hävinneet enemmän otteluita kuin voittaneet, on tappioaseman kääntäminen vaikeaa.

Lähde: talkSPORT

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Maajoukkueet