Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

ManU:n ykkösvahti jälleen kohun keskellä: “Minulla on paljon sanottavaa, mutta en sano sitä täällä”

Andre Onana
AOP

Manchester Unitedin maalivahti Andre Onana vakuuttaa, että Kamerunin edustaminen on hänelle etusijalla huolimatta siitä, ettei hän päässyt pelaamaan Afrikan mestaruusturnauksen avausottelussa.

Kamerun avasi Afrikan mestaruusturnauksen omalta osaltaan tiistaina 1-1-tasapelillä Guineaa vastaan. Andre Onana seurasi peliä sivusta liityttyään myöhään joukkueensa mukaan.

Onana pelasi sunnuntaina Old Traffordilla Manchester Unitedin paidassa Tottenhamia vastaan. Mies nousi myöhemmin illalla yksityiskoneeseen, joka lensi Norsunluurannikolle.

Onanan kone joutui kuitenkin laskeutumaan Abidjaniin sumun takia, jonka vuoksi Unitedin maalivahti jäi 150 mailin päähän joukkueestaan.

ManU-vahti ehti stadionille ennen Guinea-ottelun alkua, mutta Kamerunin päävalmentaja Rigobert Song jätti hänet pelaavan kokoonpanon ulkopuolelle.

Raportit ovat väittäneet, että Onana oli järkyttynyt päätöksestä. Unitedin maalivahti on myös saanut osakseen voimakasta kritiikkiä jäätyään ManU:n mukaan sen sijaan, että olisi liittynyt aiemmin Kamerunin joukkueeseen.

– Minulla on paljon sanottavaa, mutta en sano sitä täällä, koska olemme mukana kilpailussa, Onana totesi Kamerunin ja Guinean tasapelin jälkeen.

– Tärkeintä on pysyä yhtenäisinä. Olemme täällä voittaaksemme. Pyydän kannattajia tukemaan meitä hyvinä ja huonoina aikoina.

– Olen yksi joukkueen johtajista, joten kannan vastuuni, ja siksi olen täällä. En halua, että ihmiset arvostelevat nuorimpia. Antakaa ihmisten jatkaa minun arvosteluani, olen tottunut siihen. Teen sen, mikä on hyväksi joukkueelle. Maani on etusijalla. Valmentaja päättää siitä, kuka pelaa.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet