Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

La Ligassa kuuden maalin jännitysnäytelmä – Griezmann kehui vastustajan tähteä: “Emme pystyneet pysäyttämään häntä”

Mason Greenwood, Getafe.
AOP

Atletico Madrid ja Getafe järjestivät todellisen maali-iloittelun La Ligan tiistain ottelukierroksella. Atletin tähtihyökkäjä Antoine Griezmann myöntää, että hänen joukkueellaan oli täysi päivätyö Mason Greenwoodin paimentamisessa.

Antoine Griezmann kehui Mason Greenwoodia sen jälkeen, kun hyökkääjä loisti jälleen Getafen dramaattisessa 3-3-tasapelissä Atletico Madridia vastaan La Ligassa.

Diego Simeonen joukkue näytti jo olevan matkalla voittoon mentyään 3-1-johtoon. Griezmann iski kaksi maalia ja nousi legendaarisen Luis Aragonesin kanssa tasoihin Atleticon kaikkien aikojen parhaana maalintekijänä. Isännät hallitsivat pitkään kenttätapahtumia, vaikka Stefan Savic sai punaisen kortin ensimmäisellä puoliajalla.

Getafe punnersi kuitenkin väkisin tasoihin kahdella loppuhetken maalilla.

Griezmann oli ymmärrettävästi pettynyt lopputulokseen Rojiblancosin menetettyä kahden maalin johtoasemassa. Ranskalainen lähetti samalla myös kehut Getafessa lainasopimuksen turvin pelaavalle Greenwoodille.

– Tämä on sääli, koska teimme rajusti töitä kymmenellä pelaajalla. On sääli, että Savic tekee kaksi rikettä ja saa kaksi keltaista korttia. Lopussa yritimme vain suojella johtoamme. Greenwood satutti meitä paljon, emme pystyneet pysäyttämään häntä ja he onnistuivat nousemaan tasoihin, Griezmann kommentoi Goalin mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga