Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Barcelonalle voitto vaikeuksien jälkeen: “Tällaista ei voi valmentajana hyväksyä”

Xavi Hernandez, päävalmentaja, FC Barcelona.
AOP

FC Barcelona joutui yllättävän koville La Ligassa, kun Almeria tarjosi Xavi Hernandezin suojateille suuren haasteen. Barca vei pelin nimiinsä lopulta lukemin 3-2, mutta Xavi oli kaikkea muuta kuin tyytyväinen näkemäänsä.

FC Barcelona hallitsi odotetusti kenttätapahtumia Almeriaa vastaan, mutta joutui kuitenkin tekemään täyden päivätyön kolmen pisteen eteen. Raphinha vei katalaanit johtoon reilun puolen tunnin jälkeen, mutta Almeria nousi tasoihin vielä ennen taukovihellystä Leo Baptistaon toimesta.

Sergi Roberto vei Blaugranan uudelleen johtoon, mutta Edgar Gonzalezin osuma tasoitti puntit. Roberton toinen maali riitti lopulta Barcelonalle täyteen pistepottiin, mutta tuskainen esitys ei ollut Xavi Hernandezin mieleen.

– Me kärsimme enemmän kuin, mitä odotin. Meillä oli 30 laukausta, mutta lahjoitimme heille kaksi maalia. Ensimmäinen puoliaika oli anteeksiantamattoman huono. Tällaista ei voi valmentajana hyväksyä ja kerroin sen myös pelaajille.

– Toinen jakso oli parempi, mutta jätimme paljon tilaisuuksia käyttämättä ja teimme virheitä. Tätä on jatkunut yli kuukauden ajan. Joukkueesta puuttuu henkeä. Olemme kadottaneet rytmin ja intensiteetin. Näen nälän puutetta, mutta on minun tehtäväni varmistaa, ettei sama toistu.

Lähde: Barca Blaugranes

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga