Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Atleticon MM-kultamitalisti myöntää: “Minun on otettava seuraava askel”

Rodrigo De Paul
AOP

Rodrigo De Paul on viettänyt pari edellistä kautta Atletico Madridin paidassa. Argentiinan joukkueen kanssa maailmanmestaruutta juhlinut keskikenttäpelaaja myöntää, että seurajoukkuetasolla parannettavaa riittää.

Rodrigo De Paul jätti Udinesen taakseen kesällä 2021 ja siirtyi Atletico Madridin väreihin. Ensimmäinen kausi meni totutellessa La Ligan vauhtiin, mutta pikkuhiljaa De Paul on saanut juonesta paremmin kiinni.

Argentiinan maajoukkueen runkopelaajiin kuuluva De Paul on nostanut profiiliaan vähitellen ja tällä kaudella mies on lukeutunut Rojiblancosin suurimpiin onnistujiin. De Paulin omien sanojen mukaan kehitettävää riittää edelleen.

– Minun on otettava seuraava askel Atletico Madridissa. Ero on siinä, että kun tulin Argentiinan maajoukkueeseen, siellä ei ollut niin vankkaa rakennetta, pelaajia tai mantraa siitä, miten asiat tehdään. Minulla oli paljon enemmän vaikutusvaltaa päätöksenteossa.

– Atletico Madridissa on jo valmiiksi rakennettu pohja, johon kaikkien täytyy sopeutua.

– Tänä vuonna tunnen itseni paljon tärkeämmäksi (Atleticossa). Ensimmäisenä ja toisena vuonna oppii tuntemaan itsensä. Sitä yrittää vain sopeutua kaikkeen. Mutta tänä vuonna tunnen, että minulla on paljon enemmän vaikutusvaltaa.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga