Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähde: Real Madrid kahden nimekkään laitapuolustajan perässä

Theo Hernandez, AC Milan.
AOP

Euroopan jättiseurat haluavat vahvistaa rivejään pian aukeavan siirtoikkunan aikana, eikä Real Madrid ole poikkeus. Carlo Ancelottin valmentaman ryhmän kerrotaan olevan etenkin kahden nimekkään laitapuolustajan kintereillä.

Alphonso Daviesia on linkitetty jo pidemmän aikaa Real Madridiin. Bayern Münchenin laitapuolustaja on ollut sitkeiden siirtohuhujen ympäröimänä, eikä hänen tulevaisuutensa olla saatu varmuutta.

Daviesin uskotaan olevan suhteellisen tyytyväinen elämäänsä Saksassa, mutta Madridin kiinnostus saattaa muutta tilanteen. Bayern ei ole ollut kuitenkaan kovinkaan innokas päästämään yhtä avainpelaajistaan muihin maisemiin, joten Madridissa mietitään myös muita vaihtoehtoja.

90min kertoo, että Madridissa harkitaan tarjouksen jättämistä Theo Hernandezista. AC Milanin laitapakki kuuluu Serie A:n eliittiin omalla pelipaikallaan ja on myös vakiokasvo Ranskan maajoukkueessa.

Vahvasti hyökkäysorientoitunut Hernandez voisi profiilinsa puolesta sopia täydellisesti Carlo Ancelottin sapluunaan, mutta tässä vaiheessa kaikki on vielä huhujen asteella.

Kyseessä olisi paluu tuttuun ympäristöön, sillä Hernandez edusti Los Blancosia vuosina 2017-2019. Tuolloin ranskalaiselle ei löytynyt juurikaan käyttöä, mutta nyt eteen saattaa aueta uusi mahdollisuus tarunhohtoisella Santiago Bernabeulla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga