Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU luottaa 20-vuotiaan superlahjakkuuden kykyihin: “He näkevät hänen potentiaalinsa”

Rasmus Hojlund, Manchester United.
AOP

Manchester Unitediin kovan hypetyksen saattelemana siirtynyt Rasmus Hojlund ei ole toistaiseksi onnistunut maalinteossa Valioliigassa. Tuoreet lähteet kuitenkin kertovat, että Old Traffordilla luotetaan edelleen nuorukaisen kykyihin.

Rasmus Hojlundia on pidetty yhtenä Euroopan lahjakkaimmista hyökkääjistä muutaman viime vuoden ajan. Tanskalaiskärki teki hyvää tulosta Atalantan paidassa ja hänen lähtöään Serie A:sta osattiin odottaa.

Manchester United hankki hänet riveihinsä kovin odotuksin, mutta pelaajan alku sateisilla saarilla ei ole sujunut suunnitelmien mukaisesti. Toistaiseksi Hojlund on pelannut 13 valioliigaottelua, eikä ole merkkauttanut vielä ainoatakaan maalia tai maalisyöttöä.

Mestarien liigan kuudessa alkulohkopelissä mies teki viisi maalia. 10 A-maaottelussa tanskalainen on tehnyt 7 maalia. Vaisu valioliigasaldo on kirvoittanut kuitenkin voimakastakin kritiikkiä ja Hojlundia on pidetty virhehankintana.

Fabrizio Romanon saamien tietojen perusteella Old Traffordilla ollaan kaikesta huolimatta luottavaisia Hojlundin suhteen.

– Man Utd luottaa Hojlundiin sataprosenttisesti. He näkevät hänen potentiaalinsa, Romano kertoo TBR Footballin mukaan.

– Viisi maalia kuudessa UCL-ottelussa on merkittävä saavutus, etenkin kun heillä riitti vaikeuksia kilpailun aikana. Hän tekee rajusti töitä ja Unitedissa ymmärretään, että Valioliigaan sopeutuminen vaatii aikaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga