Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

West Ham-luotsilta varoitus Manchester Unitedille: “Haluamme jatkaa sitä”

David Moyes, päävalmentaja, West Ham.
AOP

West Ham ja Manchester United kohtaavat lauantain valioliigakierroksella. Lontoon olympiastadionilla pelattavassa kamppailussa riittää panosta, sillä joukkueet ovat sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla.

David Moyesin luotsaama West Ham koki keskiviikkona todellisen tukkapöllyn, kun Liverpool pudotti lontoolaiset liigacupista karuin 5-1 lukemin. Hammersin lauantainen vastustaja Manchester United puolestaan pullahti ulos samasta kilpailusta jo aikaisemmassa vaiheessa.

West Hamin ja ManU:n välillä on nähty viime vuosina useita tasaisia kamppailuja. Molemmat voittivat viime kaudella keskinäisten kohtaamisten kotipelinsä, eikä ManU:lle voi povata tälläkään kertaa helppoa urakkaa.

Hammers-koutsi Moyes vakuuttaa, että Carabao Cupin pettymys on jo taakse jäänyttä elämää.

– Kyseessä on kaksi täysin eri kilpailua. Meillä on alla hyvä voitto Wolvesista (Valioliigassa) ja olemme olleet vahvassa vireessä. Haluamme jatkaa sitä Manchester Unitedia vastaan, Moyes kommentoi Manchester Evening Newsin mukaan.

– Olen aina nauttinut Unitedia vastaan pelaamisesta. Oli todella vaikea voittaa Sir Alexin (Ferguson) joukkueita vastaan. Haluan meidän pystyvän yhtä hyvään suoritukseen kotona kuin viime kaudella.

– Käymme kovaa taistelua sarjasijoituksista, sillä haluamme päästä neljättä vuotta putkeen Euroopan kentille. Kotivire on siinä tärkeässä asemassa ja haluamme hyvän tuloksen lauantaina.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga