Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

City voitti historiansa ensimmäisen seurajoukkueiden MM-tittelin! – Fluminense pelkkä suupala

Fluminense, Manchester City.
AOP

Seurajoukkueiden MM-finaalista muodostui varsin yksipuolinen näytös, sillä Manchester City vei Fluminensea vastaan pelatun ottelun nimiinsä selkein 4-0 lukemin. Englantilaiset olivat pelillisesti valovuosia edellä, eikä Fernando Dinizin luotsaama Fluminense pystynyt taistelemaan missään vaiheessa ottelun voitosta.

Manchester City aloitti maalinteon jo ennen minuutin täyttymistä. Nathan Aken painava laukaus otti kimmokkeen tolpasta ja ensimmäisenä reagoinut Julian Alvarez ohjasi pallon tyylikkäästi verkkoon.

Seuraava osuma syntyi Fluminensen kannalta epäonnekkaasti, kun Phil Fodenin lähettämä pallo otti kimmokkeen Ninosta ja kimposi brasilialaisten maalin takanurkkaan. Tässä vaiheessa peliä oli takana 27. minuuttia.

Fluminense oli koko avausjakson lähes täysin vastaanottavana osapuolena Cityn hallitessa tapahtumia mielensä mukaan. Toinen jakso ei tarjonnut pelin kulun kannalta mitään mullistavaa.

Pep Guardiolan joukkue oli reilusti edellä niin fyysisesti kuin taktisesti ja taivaansinisten korkea prässi teki Fluminensen pelinrakentelusta äärimmäisen vaikeaa. Foden lisäsi Citizensin johtoa 72. minuutilla jäätyään täysin vapaaksi Fluminensen puolustukselta.

Brasilialaisten paras tilaisuus tarjoutui John Kennedylle, mutta Ederson venytti itsensä miehen vedon tielle. Alvarez viimeisteli ottelun loppulukemat 88. minuutilla, jonka myötä City pääsi juhlimaan historiansa ensimmäistä seurajoukkueiden maailmanmestaruutta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat