Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Tänään pelataan seurajoukkueiden MM-finaali – Guardiola: “Emme ole koskaan kohdanneet joukkuetta, joka pelaa samalla tavalla kuin he”

Manchester City
Pixabay

Seurajoukkueiden MM-turnaus huipentuu tänään illalla pelattavaan finaaliin. Ennakko-odotusten mukaisesti oman välieränsä voittanut Manchester City saa vastaansa brasilialaisen Fluminensen. Pep Guardiola ei odota omien sanojensa mukaan helppoa peliä.

Manchester City saavutti viime kaudella historiallisen triplamestaruuden, mutta joukkueen vatsa ei ole vielä täynnä. Sinipaidat taistelevat tälläkin hetkellä jokaisella rintamalla. Mestarien liigan voittonsa myötä City pääsi osallistumaan suoraan seurajoukkueiden MM-turnauksen välierävaiheeseen, jossa vastaan asettui japanilainen Urawa Red Diamonds.

City voitti kamppailun odotetusti ja kohtaa tänään finaalissa brasilialaisseura Fluminensen. Ottelun ennakkosuosikista ei ole epäselvyyttä, mutta Copa Libertadoresin voittaja asettaa Citylle täysin uudenlaisen haasteen.

– Meidän on oltava kärsivällisiä heidän pelitapansa vuoksi. Tämä peli tulee vaatimaan meiltä paljon. Meidän on yritettävä olla tietoisia ja tarkkoja pallon kanssa. Emme ole koskaan kohdanneet joukkuetta, joka pelaa samalla tavalla kuin he, Pep Guardiola myöntää Eurosportin mukaan.

– Meidän on sovellettava rytmiämme ja paikkapelaamistamme mahdollisimman hyvin. Ilman tasapainoista esitystä meidän on vaikea voittaa. He pelaavat tyypillistä brasilialaista jalkapalloa 70-, 80- ja 90-luvun alkupuolelta – aina vuoteen 1994 asti, jolloin Brasilia voitti maailmanmestaruuden Yhdysvalloissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut sarjat