Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Lutonilla todellinen iskun paikka Newcastlea vastaan: “Yksinkertaisesti liikaa loukkaantumisia”

Newcastle United
Pixabay

Newcastle United matkustaa lauantaina Luton Townin vieraaksi. Normaalissa tilanteessa Magpies olisi selkeä ennakkosuosikki, mutta entinen valioliigapelaaja Paul Merson ennakoi raitapaidoille hankalaa reissua.

Nousijajoukkue Luton Town isännöi lauantain valioliigakierroksella Newcastle Unitedia. Eddie Howen käskyttämät Harakat aloittivat kautensa mahtavasti, mutta viime viikkoina ongelmia on ilmaantunut.

Joukkue otti edellisellä kierroksella 3-0 voiton Fulhamista, mutta tätä ennen tilille tuli kaksi tappiota Evertonin ja Tottenhamin näytettyä Howen miehistölle kaapin paikan. Kun kaikki kilpailu otetaan huomioon, on Newcastle hävinnyt neljä edellisestä viidestä pelaamastaan ottelusta.

Joukkueen poissaololista on pitkä kuin nälkävuosi, joten Lutonille tarjoutuu todellinen iskun paikka kotonaan. Asiantuntija Paul Merson uskoo, että Magpiesilla on edessään vaikea reissu.

– Seurasin Newcastlen ottelua Chelseaa vastaan (Carabao Cup). He hävisivät vasta rangaistuspotkujen jälkeen, mutta eivät näyttäneet missään vaiheessa yhtenäisiltä. Luton Town on vaikea vastustaja Kenilworth Roadilla ja tämä on hankala ottelu.

– Newcastlella on yksinkertaisesti liikaa loukkaantumisia tällä hetkellä, eivätkä he ole lähelläkään parasta kuntoaan. Heidän pelaajiaan putoilee kuin kärpäsiä. Uskon, että tästä tulee hyvin vaikea kausi Eddie Howen miehistölle.

Lähde: NewcastleWorld

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga