Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Saadaanko brassitähdestä paras irti? – Potentiaali valumassa hukkaan: “Työstämme yhdessä näitä asioita”

Matheus Cunha, Wolverhampton.
AOP

Matheus Cunha siirtyi Wolverhampton Wanderersiin lainajaksonsa jälkeen pysyvällä siirrolla viime kesänä. Hyökkääjä on noussut yhdeksi Wolvesin tärkeimmistä pelaajista, mutta joukkueen valmentaja Gary O’Neil nimeää muutaman kehityskohteen.

Syystä tai toisesta Matheus Cunhalle ei ikinä auennut todellista saumaa vakiinnuttaa asemaansa Atletico Madridin miehistössä. Työteliäs brasilialainen siirtyi Colchonerosin paitaan vuonna 2021, mutta pian tämän jälkeen kävi selväksi, ettei Diego Simeonelta heru luottoa.

Cunha siirtyi lainalle Wolverhampton Wanderersiin ja siirrosta tehtiin pysyvä tämän vuoden kesällä. 24-vuotias brasilialainen on ollut Wolvesin näkyvimpiä pelaajia, mutta lisää onnistumisia kaivataan.

Cunha nähdään yleensä keskushyökkääjänä, mutta hän pystyy pelaamaan kummalla tahansa laidalla. Mies on tehnyt tällä kaudella Valioliigassa toiseksi eniten ohituksia Manchester Cityn Jeremy Dokun jälkeen ja merkkauttanut neljänneksi eniten maalia kohti suuntautuneita laukauksia (22). Toistaiseksi Cunha on tehnyt viisi maalia ja antanut kolme maalisyöttöä.

Tämä selittyy osittain sillä, että mies joutuu tekemään liikaa asioita pelin aikana. Wolvesin hyökkäyksestä ei löydy riittävää tukea, jotta Cunha voisi viettää enemmän aikaa boksin sisällä hakeutumassa parhaille maalintekosektoreille. Brasilialainen raataa joka puolella kenttää, joka syö ymmärrettävästi tehoja.

Wolvesin manageri Gary O’Neil kommentoi pelaajansa tilannetta.

– Kun pelaamme pallon vastustajan boksiin, tarvitsen ysipaikan pelaajaani siellä aiheuttamassa uhkaa. Meidän on kuitenkin mietittävä, miten saamme Cunhasta parhaan hyödyn joukkueen etua ajatellen. Työstämme yhdessä näitä asioita, O’Neil kommentoi Sky Sportsin mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga