Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU:lle hyviä uutisia sairastuvan puolelta: “Odotamme heidän palaavan tammikuun puolessa välissä”

Erik ten Hag, manageri, Manchester United.
AOP

Erik ten Hag uskoo, että Manchester United tulee olemaan vahvempi joulun jälkeen. Hollantilaismanageri paljastaa muutaman joukkueen avainpelaajan olevan lähellä paluuta tositoimiin.

Hollantilaisvalmentaja Erik ten Hagin toinen kausi Old Traffordilla on ollut kuoppainen, sillä hänen joukkueensa on pudonnut Euroopasta ja on jo ulkona liigacupista, jonka se voitti kaudella 2022-23.

Unitedin mahdollisuudet Valioliigan mestaruuteen ovat lähes olemattomat ennen joulua. Ten Hagin joukkueen on rakennettava viime viikolla Anfieldillä Liverpoolia vastaan saavutetun 0-0-tasapelin varaan, kun se matkaa lauantaina West Hamin vieraaksi.

ManU:n kokoonpanon suhteen on useita epäselvyyksiä, mutta ten Hagin mukaan loukkaantumisongelmat helpottuvat tulevien viikkojen aikana.

– Tällä viikolla joukkueessa on ilmennyt joitain sairastumisia, joten meidän on katsottava ketkä ovat huomenna käytettävissä, ten Hag kertoi France 24:n mukaan perjantaina.

Casemiro ja (Lisandro) Martinez eivät ole käytettävissä ennen joulua, mutta odotamme heidän palaavan tammikuun puolessa välissä. Mason Mount ja Harry Maguire tulevat liittymään mukaan tammikuun alussa. Victor Lindelöf joutui leikkaukseen, joten hän ei ole käytettävissä parin seuraavan viikon aikana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga