Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

West Hamille komea kotivoitto – ManU:n rämpiminen sai jatkoa: “Meidän on syytä katsoa peiliin”

Luke Shaw
AOP

Manchester Unitedin vaikeudet saivat jatkoa lauantaina, kun West Ham oli vahvempi kotonaan 2-0 numeroin. ManU:n puolustaja Luke Shaw ei halunnut keksiä tekosyitä ottelun jälkeen ja myönsi, että koko joukkueella on pitkä peiliin katsomisen paikka.

Aatonaaton valioliigakierroksella nähtiin useita mielenkiintoisia otteluita. Yksi tällainen pelattiin Lontoon olympiastadionilla West Hamin ja Manchester Unitedin välillä. Kotijoukkue Hammers oli kamppailussa niskan päällä ja otti lopulta anstaitun 2-0 kotivoiton.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli tasaista pelaamista ManU:n vastattua parhaimmista tekopaikoista. Ruuti oli kuitenkin kosteaa ja tauolle siirryttiin maalittomassa tasatilanteessa.

West Ham oli toisella jaksolla huomattavasti vaarallisempi ja siirtyi johtoon 72. minuutilla Jarrod Bowenin toimesta. Mohammed Kudus lisäsi isäntien johtoa hetkeä myöhemmin, eikä ManU enää toipunut tästä.

Vieraiden takalinjoilla täydet minuutit huhkinut Luke Shaw myöntää olevansa pettynyt joukkueensa nykyvireeseen.

– On vaikea käsittää, mitä on meneillään. Emme pysty luomaan tällä hetkellä riittävästi tekopaikkoja, ja silloin kun pystymme, emme ole riittävän kliinisiä. Meiltä puuttuu hieman itseluottamusta, mutta se on normaalia tällaisessa tilanteessa.

– Me olemme Manchester United, yksi maailman isoimmista seuroista, eikä tekemisemme taso ole riittävän korkealla. Meidän on syytä katsoa peiliin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga