Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Newcastlelle hurja pettymys – Luton Town möyhensi siipirikkoiset Harakat

Valioliiga
Unsplash

Valioliigassa nähtiin lauantaina todellinen shokkitulos, kun Newcastle United taipui Luton Townin vieraana. Nousijajoukkue nappasi makean 1-0 voiton. Newcastle-legenda, Alan Shearer ei ollut tyytyväinen näkemäänsä.

Newcastlelle povattiin etukäteen vaikeaa reissua Luton Townin kotiluolaan. Loukkaantumisista kärsivä Magpies olikin läpi ottelun runsaissa vaikeuksissa, eikä pystynyt missään vaiheessa nousemaan kuskin paikalle.

Andros Townsendin 25. minuutilla tekemä maali jäi lopulta ottelun ainokaiseksi, jonka myötä Luton pääsi juhlimaan kolmea pistettä. Newcastlen paidassa omalla urallaan maaleja liukuhihnalta tehtaillut Alan Shearer oli pettynyt näkemäänsä, mutta kehui samalla Lutonin saavutusta.

– The Toon jäi tänään kakkoseksi kaikessa. Intensiteetissä, intohimossa ja fyysisyydessä. Hyvin tehty Luton. He ansaitsivat pisteet.

Tappionsa myötä sarjan seitsemäntenä majaileva Newcastle on nyt hävinnyt kolme viidestä viimeisestä pelaamastaan ottelusta. Eddie Howen siipirikkoiset Harakat ottavat seuraavaksi mittaa Nottingham Forestista.

Sarjan 18. sijalla majaileva Luton otti toistaiseksi kauden kovimman päänahkansa. Joukkue on pystynyt voittamaan vain kolme 17 pelaamastaan ottelusta, jonka takia pisteet maistuvat entistäkin maukkaammilta. Nousijajoukkue saa seuraavassa pelissä vastaansa Sheffield Unitedin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga