Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Spurs-manageri hehkutti voiton takuumiestä: “Hän on täysin peloton”

Guglielmo Vicario
AOP

Tottenham Hotspur otti arvokkaan voiton Evertonista Valioliigan aatonaaton kierroksella. Spurs joutui kuitenkin koville ottelun aikana, ja joutui tekemään täyden työn kolmen pisteen eteen. Yksi lontoolaisten suurimmista sankareista oli huimia torjuntoja esittänyt Guglielmo Vicario.

Tottenham Hotspur lähti kotiotteluunsa Evertonia vastaan selkeänä ennakkosuosikkina. Pohjoislontoolaiset saivatkin peliin toivomansa startin, kun Richarlison avasi maalihanat jo yhdeksän minuutin kohdalla.

Heung min-Son lisäsi isäntien johtoa ennen puolen tunnin täyttymistä ja kaikki näytti olevan menossa Ange Postecogloun miehistön suunnitelmien mukaisesti. Everton tuli kuitenkin väkisin peliin mukaan toisella puoliajalla ja pystyi aiheuttamaan Tottenhamille runsaasti vaikeuksia.

Andre Gomes kavensi viimeisellä kymmenminuuttisella, mutta tämän lähemmäksi Toffees ei päässyt. Yksi pelin näkyvimmistä pelaajista oli Tottenhamin maalia vartioinut Guglielmo Vicario.

Spurs-manageri Postecoglou hehkutti italialaistorjujan arvoa joukkueelle.

– Joissain otteluissa emme ole juuri tarvinneet häntä, sillä hänelle on kertynyt vain yksi tai kaksi torjuntaa. Hän on kuitenkin ollut tärkeässä osassa pelinrakenteluamme.

– Tässä ottelussa tarvitsimme häneltä enemmän ja hän esitti hienoja torjuntoja. Hän on täysin peloton ja aina valmis tarttumaan haasteeseen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga