Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

BBC: Napolin maalitykki tehnyt päätöksen tulevaisuudestaan!

Victor Osimhen, Napoli.
AOP

Napolin tähtihyökkääjä Victor Osimhen on tehnyt lähteiden mukaan seuran kanssa vuoteen 2026 ulottuvan jatkosopimuksen. Osimhenin kintereillä on ollut jo pidemmän aikaa useampi Euroopan kärkiseura.

Victor Osimhen teki viime kaudella 26 maalia 32 Serie A-ottelun aikana ja auttoi Napolia voittamaan ensimmäisen Italian mestaruutensa yli 30 vuoteen. Kaikki kilpailut yhteen laskettuna 31 maalia mättänyt Osimhen valittiin aiemmin pelaajayhdistyksen äänestyksessä vuoden pelaajaksi. Hyökkääjä valittiin myös kuluvan vuoden parhaaksi afrikkalaispelaajaksi.

Osimhenin jatkosta on liikkunut valtava määrä huhuja. Maalitykkiä linkitettiin kesällä vahvasti muun muassa Saudi Pro Leagueen. Tämän lisäksi myös useampi valioliigaseura oli kiinnostunut hankkimaan maaliahneen hyökkääjän riveihinsä.

Osimhen kertoi syksyllä tehneen päätöksen tulevaisuutensa suhteen. Nigerialaisen edellinen sopimus oli voimassa vuoteen 2025 asti, mutta BBC:n mukaan pelaaja on nyt allekirjoittanut vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Uutiset otetaan luonnollisesti Napolissa lämpimästi vastaan, sillä Osimhen on ollut tälläkin kaudella yksi joukkueen näkyvimmistä pelaajista. 13 pelaamansa Serie A-ottelun aikana Osimhen on heiluttanut verkkoa seitsemän kertaa ja antanut kaksi maaliin johtanutta syöttöä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Serie A