Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigan kärkikamppailun tuomaripäätös hiertää edelleen: “En ymmärrä, miksei tilannetta tarkastettu jälkikäteen”

Jurgen Klopp
AOP

Valioliigassa nähtiin lauantaina kahden jättiläisen kohtaaminen, kun Liverpool ja Arsenal iskivät yhteen Anfieldillä. Jürgen Klopp oli pääosin tyytyväinen joukkueensa esitykseen 1-1 lukemiin päättyneessä ottelussa, mutta puheenaiheeksi nousi jälleen kerran tuomarityöskentely.

Anfieldillä pelattiin aatonaattona Valioliigan kärkikamppailu, jossa Liverpool ja Arsenal mittelivät paremmuudestaan. Arsenal säilytti asemansa piikkipaikalla 1-1 tasapelin myötä ja Pool on pisteen päässä toisella sijalla.

Lontoolaisvieraat saivat otteluun täydellisen alun, kun Gabriel Magalhaes puski Tykkimiehet johtoon vain neljän minuutin kohdalla. Anfieldin yleisö sai kuitenkin aihetta juhlaan, kun Mohamed Salah iski pelin tasoihin vajaan puolen tunnin jälkeen.

Enempää maaleja ei nähty, vaikka kummallakin joukkueella oli omat tilaisuutensa. Poolin manageri Jürgen Klopp oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen.

– He (Arsenal) ovat erittäin hyvä joukkue ja yritimme laittaa heidät ahtaalle. He käyttävät kuitenkin mahdollisuutensa aina saadessaan tilaa. 1-1 lopputulos on silti kelpo suoritus vahvaa vastustajaa vastaan, saksalainen kertoi 90minin mukaan.

Kloppin mielestä Liverpoolilta jäi saamatta rangaistuspotku, kun Martin Odegaard näytti pelaavan palloa kädellään omalla rangaistusalueella.

– Olen melko varma, että joku tulee selittämään minulle, miksei se ollut käsivirhe. En tiedä, missä tuomari oli tilanteen aikana, mutta en ymmärrä, miksei tilannetta tarkastettu jälkikäteen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga