Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Mikä on Liverpool-tähden kohtalo? – “Näyttää vain varjolta itsestään”

Luis Diaz, Liverpool.
AOP

Liverpoolia edustava Luis Diaz on jäänyt tällä kaudella kauas parhaastaan. Entinen Reds-pelaaja, Jamie Garragher on sitä mieltä, että Liverpoolin on suunnattava katseensa kohti siirtomarkkinoita, jos Diazin otteissa ei tapahdu muutosta parempaan.

Massiivisten odotusten saattelemana Liverpooliin saapunut Luis Diaz ei ole pystynyt vielä ulosmittaamaan koko potentiaaliaan. Kolumbialaisesta maksettiin 47 miljoonan euron siirtokorvaus, jonka myötä häneen kohdistuneet odotukset olivat pilvissä.

Diazin ensimmäinen kausi Anfieldillä meni pieleen vakavan polvivamman takia. Tällä kaudella mies on pysynyt terveenä, mutta vakavat perheongelmat ovat vaikeuttaneet elämää. Omalla peliurallaan pelkästään Liverpoolia edustanut Jamie Carragher kertoo oman mielipiteensä Diazin tilanteesta.

– Diaz näyttää vain varjolta itsestään. Hän kärsi polvivaivoista viime kaudella ja perheongelmista tällä kaudella. Minusta tuntuu, että Diaz tarvitsee vahvan kevätkauden tai Liverpool menee kesällä pelaajamarkkinoille. He eivät ole korvanneet Manea (Sadio) ja Firminoa (Roberto) laadullisesti.

Diaz on pelannut kuluvalla sesongilla 17 valioliigaottelua, joiden aikana hän on onnistunut kolmesti maalinteossa. Neljän Eurooppa-liigan ottelun aikana on syntynyt kaksi maalia.

Lähde: Substack

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga