Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Mitä tekee Atalantan superlupaus? – Juventus ja Real Madrid kärkkyvät tilaisuutta

Giorgio Scalvini, Atalanta.
AOP

Giorgio Scalvini on yksi Serie A:n lupaavimmista puolustuspään pelaajista. Useampi Euroopan kärkiseura on lahjakkaan italialaisen perässä. Nuorukaista on linkitetty muun muassa Manchester Unitediin, Real Madridiin ja Juventukseen.

Brescian nuorisoakatemiasta lähtöisin oleva Giorgio Scalvini, 20, siirtyi vuonna 2015 Atalantan väreihin ja nousi seuran edustukseen kaksi vuotta sitten. Äärimmäisen lahjakas puolustaja on nostanut osakkeitaan valtavasti ja kehittynyt runsaasti lyhyessä ajassa.

Scalvini on ollut takavuosina tuttu näky Italian nuorten maajoukkueissa, mutta ehti debytoida viime vuonna myös A-maajoukkueessa. Toistaiseksi vyölle on kertynyt yhteensä 7 ottelua Azzurrin paidassa, joka on todennäköisesti vasta alkua.

Scalvinin vahvat otteet eivät ole jääneet huomaamatta myöskään Atalantan ulkopuolella. Serie A:n jättiläisiin lukeutuva Juventus on tiettävästi nuoren italialaisen perässä. Tämän lisäksi pelaajaa on yhdistetty muun muassa Manchester Unitediin ja Real Madridiin.

Ottajista ei tunnu siis olevan pulaa, mutta Atalanta tuskin haluaa päästää supertalenttiaan muualle ilman korkeaa siirtokorvausta. Transfermarkt arvioi Scalvinin 40 miljoonan euron arvoiseksi, mutta otteiden jatkuessa samanlaisina hänen hintansa saattaa kohota pilviin.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Serie A