Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Old Traffordilla käydään kuuma kamppailu – ManU valtavan haasteen edessä

Old Trafford
Unsplash

Valioliigassa pelataan tänään perinteinen tapaninpäivän ottelukierros. Yksi päivän mielenkiintoisimmista kamppailuista nähdään Manchester Unitedin ja Aston Villan välillä.

Manchester United ja Aston Villa iskevät tänään yhteen Old Traffordilla. Kotijoukkue ManU on ollut viime viikkoina surkeassa vireessä ja onnistunut voittamaan vain yhden ottelun joulukuun aikana. Joukkueen tilille on merkattu jo kahdeksan tappiota, joka on yksinkertaisesti liikaa tässä vaiheessa kautta.

Erik ten Hagilla on riittänyt ongelmia toisella kaudellaan Unitedin puikoissa ja usean avainpelaajan loukkaantuminen on vaikeuttanut urakkaa entisestään. ManU:n uskotaan saavan takaisin osan pelaajistaan tammikuun aikana, mutta sarjakärki on karannut jo todella kauas.

Aston Villa on ollut yksi tämän kauden suurimmista sensaatioista ja joukkue pitää sarjan kolmatta sijaa hallussaan. Piikkipaikalla oleva Arsenal on vain pisteen edellä ja Liverpool on toisena samassa pistemäärässä Villan kanssa.

Edellisessä pelissään Unai Emeryn suojatit joutuivat kuitenkin pettymään, sillä sarjajumbo Sheffield United venyi tasapeliin. Tätä ennen Villa oli ottanut vakuuttavat voitot Brentfordista, Arsenalista ja Manchester Citystä, joten joukkueen kuntopuntari osoittaa silti vahvasti ylöspäin.

ManU:lla on kotiyleisön tuki puolellaan, mutta joukkueiden vireystilaa verrattaessa, Villa lähtee otteluun suosikkina.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga