Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Entisen superlupauksen Serie A-ura päättymässä – Roma aikeissa purkaa sopimuksen

Renato Sanches
AOP

Italian Serie A:ssa pelaava AS Roma on tuoreiden lähteiden mukaan tehnyt päätöksensä Renato Sanchesin kohdalla. Portugalilaispelaaja ei kuulu José Mourinhon suunnitelmiin ja hänen uskotaan olevan pakkaamassa laukkunsa lähiaikoina.

AS Roma pyrkii tuoreiden raporttien mukaan keskeyttämään Renato Sanchesin lainasopimuksen ennenaikaisesti. Portugalilainen pelaa Giallorossin paidassa lainasopimuksen turvin Paris Saint Germainista.

Parin viime päivän aikana on näkynyt viitteitä siitä, että Sanchesin kontrahti olisi katkeamassa aiottua aiemmin ja hän muun muassa poisti kaiken AS Romaan liittyvän sosiaalisen median tileiltään.

Sanchesin diili piti alun perin kestää kauden loppuun asti, mutta Romalle jää käteen tuntuvat säästöt jos hänet päästetään lähtemään aikaisemmin. Tässä tapauksessa Roma välttäisi myös mahdolliset neuvottelut hänen ostamisesta kauden päätyttyä.

Samat lähteet kertovat myös, ettei Roma ole aikeissa hankkia kokenutta Leonardo Bonuccia Juventuksesta.

Joukkueen uskotaan olevan uuden keskuspuolustajan kintereillä, sillä Chris Smalling kärsii loukkaantumisesta ja Evan Ndicka matkaa ensi kuussa Afrikan mestaruusturnaukseen. Bonuccin ehtoopuolelle kääntyneen uran ei kuitenkaan uskota jatkuvan Stadio Olimpicolla.

Lähde: Football Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Serie A