Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Forestin sankari onnensa kukkuloilla: “Todistimme, että meillä riittää laatua”

Chris Wood, Nottingham Forest.
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Nottingham Forest aiheutti tapaninpäivän ottelukierroksen suurimman yllätyksen kaatamalla Newcastle Unitedin 3-1 lukemin. Forestin jokaisesta maalista vastannut Chris Wood kertoi tunnelmistaan pelin jälkeen. Wood edusti vielä alkuvuodesta Magpiesia, mutta hänet myytiin eteenpäin tammikuun siirtoikkunassa.

Chris Wood palasi kummittelemaan Newcastle Unitedille, kun hänen hattutemppunsa sinetöi Nottingham Forestin 3-1-voiton tapaninpäivän ottelukierroksella.

Harakat myivät Uuden-Seelannin maajoukkuemiehen Forestille tammikuussa 15 miljoonalla punnalla, 12 kuukautta sen jälkeen, kun hän saapui Burnleystä 25 miljoonan punnan kaupassa. Wood teki viisi maalia 39 esiintymisessä Newcastlen paidassa, joista vain yhden St James’ Parkilla. Nottinghamissa verkko on heilunut kahdeksan kertaa 25 ottelun aikana.

Wood kertoi mietteitään entiselle kotistadionille palaamisensa jälkeen.

– Minulle on ihan sama, missä teen maaleja! On mukavaa palata Newcastleen, nautin todella ajastani täällä, sillä täällä upeita pelaajia ja mahtava henkilökunta. Me tarvitsimme pisteitä ja oli mahtavaa, että onnistuimme siinä. Tämä on erittäin vaikea paikka pelata, mutta koko joukkue onnistui hyvin. Olimme vahvoja etenkin toisella jaksolla ja todistimme, että meillä riittää laatua.

Lähde: NewcastleWorld

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga