Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Brentfordille tyly kylvetys kotiluolassaan: “Tämä oli yksi niistä päivistä”

Thomas Frank, päävalmentaja, Brentford.
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Brentford taipui kotikentällään tylyyn 1-4 tappioon Wolverhampton Wanderersia vastaan. Beesin manageri Thomas Frank näki tappiosta huolimatta positiivisia asioita joukkueensa pelaamisessa.

Vahvasti viime kaudella esiintynyt Brentford on ollut kuluvalla sesongilla vaikeuksissa. Kilpailukiellossa olevan Ivan Toneyn puuttuminen ja David Rayan siirtyminen Arsenaliin ovat näkyneet karulla tavalla, jonka myötä tulokset ovat jättäneet toivomisen varaa.

19 pistettä kerännyt Brentford on kirjoitushetkellä sarjan 14. sijalla, joka on kaikkea muuta kuin mitä Community Stadiumilla odotettiin kauteen lähdettäessä. Keskiviikkona tuli lisää lunta tupaan, kun vierailulle saapunut Wolverhampton Wanderers haki täyden pistepotin Beesin kotiluolasta 4-1 voittonsa myötä.

Brentfordin päävalmentaja Thomas Frankin mukaan ottelu ratkesi yksittäisiin virheisiin.

– Hävisimme ottelun, joka ei koskaan ollut 4-1 peli. Emme tietenkään auttaneet itseämme, mutta niin käy välillä. Teimme pari isoa virhettä ja päästimme kaksi helppoa maalia, joita emme normaalisti anna.

– Meidän täytyy antaa tunnustusta Wolvesille, mutta mielestäni olisimme voineet estää pari heidän maaliaan. Sitä lukuun ottamatta kuulostaa oudolta, mutta suoriuduimme varsin hyvin. Loimme paljon vaarallisia tilanteita, mutta ottelu ei kääntynyt meille. Tämä oli yksi niistä päivistä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga