Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Chelsealle helpottava voitto vaikeuksien keskellä: “Tämä oli todella vaikea ottelu”

Chelsea
Pixabay

Valioliigassa pelattiin keskiviikkona Lontoon paikallisottelu, kun Chelsea ja Crystal Palace kohtasivat Stamford Bridgellä. Vaikeaa kautta pelaava isäntäjoukkue pääsi lopulta juhlimaan kolmea pistettä 2-1 voittonsa myötä.

Chelsea ja Crystal Palace iskivät yhteen keskiviikon valioliigakierroksella. Peli lähti Chelsean kannalta toivotulla tavalla liikkeelle, sillä Mykhaylo Mudryk huudatti kotiyleisöä tekemällä avausmaalin ennen varttitunnin täyttymistä.

Palace nousi tasoihin avausjakson loppuhetkillä Michael Olisen toimesta. Chelsea nousi kuitenkin voittoon toisen jakson loppuhetkillä Noni Madueken onnistuttua pilkulta.

– Kun alla on huono tulos, uuteen peliin on aina vaikea lähteä. Tämä oli todella vaikea ottelu, mutta olen tyytyväinen kokonaisuuteen, Chelsean manageri Mauricio Pochettino tuumi seuran verkkosivuilla.

– Emme aloittaneet hyvin. Olimme hieman hermostuneita, sillä mietimme, että meidän on pakko voittaa tämä peli. Loimme riittävästi tilaisuuksia, mutta olen pettynyt, että päästimme heidät tasoihin avausjakson viimeisellä minuutilla.

– Aloitimme toisen puoliajan paremmin ja pääsimme pelin päälle. Olen tyytyväinen siihen, että vaihdosta tulleilla pelaajilla oli niin hyvä vaikutus. Meidän täytyy jatkossa pystyä säilyttämään tasaisuus, joka on suuri haaste.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga