Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Wolvesille ensimmäinen vierasvoitto kahteen kuukauteen: “Fanit saavat nauttia tästä”

Wolverhampton
Pixabay

Wolverhampton Wanderers otti hienon 4-1 voiton Brentfordista. Wolvesin suurin sankari oli kaksi maalia tehnyt Hee-chan Hwang. Manageri Gary O’Neil oli mielissään joukkueensa suorituksesta.

Mario Lemina vei Wolverhamptonin johtoon Brentfordia vastaan 13. minuutin kohdalla Pablo Sarabian esityöstä. Hee-chan Hwang lisäsi vieraitten johtoa vain minuuttia myöhemmin.

Brentford nousi maalin päähän Youane Wissan osumalla, mutta Hwang vei Wolvesin jälleen kahden maalin karkumatkalle ennen taukoa. Jean-Ricner Bellegarde sinetöi ottelun loppulukemat toisella puoliajalla, joten Wolvesille komea 4-1 voitto hienon esityksen jälkeen.

Kyseessä oli Wolverhamptonille ensimmäinen voitto vieraskentältä kahteen kuukauteen.

– Tämä oli todella hyvä peli. On selvää, että nopea kavennusmaali oli kova isku, mutta mielestäni pojat olivat erinomaisia, he työskentelivät täysillä ja näyttivät yhtenäisiltä, Wolves-manageri Gary O’Neil totesi seuran verkkosivuilla.

– Osoitimme paljon laatua ja käytimme tilaisuutemme tehokkaasti. Se oli todella tärkeää, varsinkin kun jouduimme ottamaan ’’Channyn’’ (Hwang) kentältä juuri ennen puoliaikaa.

– Olimme ajoittain pulassa (toisella puoliajalla), koska Brentfordilla ei ollut mitään hävittävää, mutta näytimme todella vahvoilta. Valioliigassa ei voiteta kovin montaa peliä 4-1 lukemin vieraissa, joten fanit saavat nauttia tästä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga