Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Chelsean jättihankinta iloitsee paluustaan: “Merkitsi minulle paljon”

Christopher Nkunku
AOP

Christopher Nkunku pääsi ensimmäistä kertaa Chelsean avauskokoonpanoon Valioliigassa, kun Crystal Palace kaatui keskiviikkona 2-1 lukemin. Vakavasta loukkaantumisesta toipunut ranskalainen janoaa lisää vastuuta tulevaisuutta ajatellen.

Wolverhampton Wanderersia vastaan kentälle vaihdosta päässyt ja välittömästi maalitilinsä avannut Christopher Nkunku oli keskiviikkona ensimmäistä kertaa Chelsean avauksessa.

Mauricio Pochettinon luotsaama Blues kohtasi Crystal Palacen ja onnistui nappaamaan arvokkaan 2-1 voiton. Nkunku kellotti ottelussa 77. minuuttia ja esiintyi lupauksia herättävästi ottaen huomioon, että miehellä oli useamman kuukauden huili takanaan ennen Wolves-peliä.

– Tämä oli kova taistelu, ja pelasimme hyvän pelin, Nkunku totesi Crystal Palace-ottelun jälkeen.

– Mielestäni olisimme voineet tehdä enemmän maaleja, mutta tärkeintä on kolme pistettä.

– Henkilökohtaisesti se merkitsi minulle paljon (ensimmäinen avauskokoonpanopaikka). Olen erittäin onnellinen, koska siitä on kuusi kuukautta, kun viimeksi aloitin pelin.

– Minulla on hyvä olo, ja tärkeintä on, etten tunne mitään ongelmia pelin jälkeen. Nyt keskitymme koko joukkueen voimin parantamaan.

– Meidän on keskityttävä jokaiseen peliin ja jokaiseen harjoitussessioon, jotta voimme kehittyä. Meillä on kasassa nuori, mutta laadukas joukkue, ja meidän on puhallettava yhteen hiileen saavuttaaksemme menestystä.

Lähde: Football.London

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga